Support

Neprestano usavršavanje vodi do uspjeha

Zašto odabrati nas?

Maja Živanović Ivankić, početak karijere tijekom 2005. g započinje kao suradnik stalnom sudskom vještaku za računovodstvo, financije i poreze gdje kroz razne slučajeve iz gospodarstva stječe iskustvo kroz istraživanje poreznih propisa i računovodstvenog tretiranja poslovanja. Suradnju s istim nastavlja sve ove godine i danas.

Najveći dio profesionalne karijere provela je na vođenju računovodstva društava raznih djelatnosti, te individualnim pristupom svakom klijentu stekla razna iskustva kreativnog računovodstva, porezne optimizacije poslovanja klijenata i financijskog poslovanja.

Kao zadnji veći projekt na kojemu je radila može izdvojiti poziciju vanjskog konzultanta za računovodstvo, poreze i financije pri restrukturiranju najvećeg hrvatskog brodogradilišta.

Kao vanjski suradnik – predavač Poduzetničkog centra Grada Zagreba – Plavi ured koji kroz aktivnost edukacija, savjetovanja, programa potpora i promicanja poduzetničke kulture doprinosi kako daljnjem jačanju zagrebačkog obrtništva i poduzetništva tako i jačanju cjelokupnog gospodarstva.

U listopadu 2015.g. pohađa edukaciju za porezne savjetnike, te pristupa ispitu za ovlaštenog poreznog savjetnika, isti polaže sukladno Zakonu o poreznom savjetništvu i Pravilniku za pristupanje ispitu za poreznog savjetnika i dobiva odobrenje za rad od Hrvatske komore poreznih savjetnika u svibnju 2016.g.

Diplomirala na ekonomskom fakultetu u Zagrebu, Sveučilište u Zagrebu, smjer računovodstvo. S obzirom na obavljanje djelatnost kojoj prethode česte izmjene zakonskih propisa, svoje obrazovanje nadograđuje pohađanjem redovitih edukacija iz područja računovodstva, poreza i financija.